Støt Brysterne er en af de mest succesfulde fundraising bevægelser i nyere tid. Populær merchandise, solid sponsoropbakning, et brystgallashow og en fantastisk indsats af frivillige har været medvirkende årsag til, at der er blevet indsamlet mere end 110 mio. støttekroner til kampen mod brystkræft i kampagnens levetid (11 år). 

Kræftens Bekæmpelse vil vinde kampen mod brystkræft gennem forskning, forebyggelse og patientstøtte. Vi bekæmper den mest udbredte kræftform blandt kvinder sammen med de brystkræftramte og deres pårørende, som der i endnu højere grad er fokus på i dette års kampagne end tidligere. Vi har en sag som danskerne gerne vil tage del I og gerne vil dele med omverdenen. 

Brystkræft rammer ikke kun kvinder – det rammer hele familien og omgangskreds, så mænd, børn, venner, veninder m.v. må meget gerne være med på sidelinjen – hvilket de også gerne vil. En af de gennemgående følelser for den ramte og de berørte er at de føler sig  handlingslammede og de ville ønske de kunne gøre noget.

Derfor opfordrer vi alle ramte og berørte til at vi kæmpe sammen under kampagne-sloganet

LAD OS KÆMPE SAMMEN

Støt Brysterne kampagnen Cancer.dk

© 2023 by Sasha Blake. Proudly created with Wix.com

Stutteri Gl. Nøglegård, Gl. nøglegårdsvej 33, 3540 lynge

&

Holmegårdens Rideklub, Vassingerødvej 93, 3540 Lynge 

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now