Gl. Nøglegård åbner nu for 5 år i træk dørene for et hyggeligt stævne i en god sags tjeneste. I forbindelse med Lyserød lørdag d. 7 oktober holder Gl. Nøglegård stævne hele weekenden 6-8 oktober.

Der vil  være klasser for alle aldersgrupper, niveauer og discipliner. Der er endda hunde-agility klasser, så selv de mindre firbenede venner kan være med!

Lyserød Lørdag afholdes over hele landet lørdag d. 7. oktober, og en dag hvor virksomheder, frivillige og foreninger går sammen i kampen mod brystkræft. Det er i år 10. gang at landet bliver beklædt i lyserødt, og sammen gør en kæmpe indsats i kampen mod kræft.

Der vil ikke blot være stævner, men også masser at ting at kigge på og opleve. Der vil desuden være mulighed for at shoppe til både rytter, hest og hund i de mange lækre boder som er stillet op til dette. Der vil desuden være en bod med diverse brugt rideudstyr som er blevet doneret, så det er også muligt at gøre et godt kup hvor alt går til kampen mod brystkræft.

Efter en lang dag med shopping, ridning eller mindst lige så vigtig opbakning fra sidelinjen, vil man naturligvis blive sulten. Det vil derfor også være muligt at få stillet den lille sult enten i Gl. Nøglegårds egen bod med kage, kaffe, snacks osv. Har man lyst til noget med mere fylde, er der også mulighed for dette, da vi har arrangeret af der kommer en mad bod udefra, og sælger lækker mad.

I 2016 formåede hele landet af samle 4.100.000 kr ind, hvoraf størstedelen går til forskning, forebyggelse og patientstøtte. Gl. Nøglegård samlede 19.109,00 kr i 2016 og i 2015 hele 34.950,00 kr ind. Men dette er begge tal vi ønsker at overgå i år! Og da vores stævne har 5 års jubilæum og Lyserød lørdag har 10 års jubilæum, ønsker vi at det bliver endnu større og bedre i år.

Vi håber derfor på at se så mange som muligt til en hyggeligt weekend d. 6., 7., og 8. oktober på Stutteri Gl. Nøglegård, 

Gl. Nøglegård Støtter Brysterne 

© 2023 by Sasha Blake. Proudly created with Wix.com

Stutteri Gl. Nøglegård, Gl. nøglegårdsvej 33, 3540 lynge

&

Holmegårdens Rideklub, Vassingerødvej 93, 3540 Lynge 

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now